4,3 εκ Ευρώ το «Ταμείο» στο Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κορινθίων

Ο κ. Σταματάκης στην συνέντευξη της 1.7.2015, πέραν της  Απαλλαγής από την οικονομική επιβάρυνση για τα Τροφεία των παιδιών των Παιδικών Σταθμών  (Παιδικοι Σταθμοι – Δωρεάν Τροφεία) του Δήμου, φαίνεται πως είχε και πιο εντυπωσιακά πράγματα να ανακοινώσει.

Την τετραετία 2011-2015, το Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κορινθίων κατάφερε να υπέρ – τετραπλασιάσει τα Έσοδά του, τα οποία υπερβαίνουν τα 4,3εκ ευρώ και το καθιστούν την πλέον εύρωστη οικονομικά,  κοινωνική δομή του νομού μας. Τα έσοδα προήλθαν από δημιουργία, έγκριση και τελικά ένταξη σε κοινοτικά προγράμματα του ΕΣΠΑ, πράγμα που απαιτεί γνωση, όραμα, στόχευση, οργάνωση και δημιουργικότητα. Όπως δήλωσε ο κ. Σταματάκης, τα εισρέοντα κονδύλια θα είναι και η αιτία όχι μόνο παραγωγής επιπλέον κοινωνικού έργου, αλλά και δημιουργίας 55 νέων θέσεων εργασίας, τα επόμενα πέντε χρόνια.

Όλα τα πιο πάνω δείχνουν ότι το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κορινθίων έχει ξεπεράσει τις  γραφειοκρατικές αγκυλώσεις που χαρακτηρίζουν την ελληνική διοίκηση όλων των επιπέδων και έχει περάσει σε στάδιο  μιας μοντέρνας με όραμα διοίκησης και ενός ικανού προσωπικού.

Τελειώνοντας την συνέντευξή του ο κ. Σταματάκης απευθυνόμενος, σε όσους «ριχνουν πυροτεχνήματα για την δημιουργία ψευδών ή λανθασμένων εντυπώσεων» σε σχέση με το έργο του Κέντρου τους προέτρεψε : ΄΄σε αυτές τις δύσκολες ώρες – Κρείττον του λαλείν, το σιγάν ΄΄

ΜΑΡΙΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Γράψτε το σχολιό σας