Ενημέρωση Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας

Aγαπητοί Συνάδελφοι,

Η ιστοσελίδα του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας iskorinthias.gr αυτές τις ημέρες συμπληρώνει ένα χρόνο, κατά τον οποίον ξεπέρασε τις 50.000 επισκέψεις, νούμερο πολύ ικανοποιητικό για το μέγεθος του συλλόγου μας. Μέσα στο 2014 εστάλησαν περισσότερα από 1000 ενημερωτικά emails σε όλους τους ιατρούς μέλη μας.

Στη διάθεση των συναδέλφων υπάρχει φόρμα έτοιμη προς συμπλήρωση για να ενημερώνονται οι επισκέπτες σχετικά με τις παροχές των ιατρών. Η φόρμα βρίσκεται στο τέλος της ανάρτησης

Για να καλυφθούν τα τρέχοντα έξοδα της ιστοσελίδας μας, ζητάμε χορηγούς-εταιρίες από τον κλάδο των ιατροφαρμακευτικών προϊόντων με σκοπό την διαφημιστική τους προβολή. Για τον λόγο αυτό, θα οριοθετηθούν τα ζητήματα της ιατρικής διαφήμισης σύμφωνα με την ιατρική δεοντολογία.

Τα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Κορίνθου θα είναι έτοιμα σε λίγους μήνες. Μπορείτε να δείτε την πρόοδο των εργασιών στην ιστοσελίδα μας.

Τέλος, θα θέλαμε να σας θυμήσουμε ότι στις 28 Φεβρουαρίου έληξε η προθεσμία για την πληρωμή της συνδομής στον ιατρικό σύλλογο, η οποία ανέρχεται στα 40 ευρώ το εξάμηνο. Κατά την πληρωμή της συνδρομής στα γραφεία του συλλόγου, παρακαλείσθε να προσκομίσετε και μία πρόσφατη φωτογραφία σας για την ιατρική ταυτότητα. Επιπλέον, θα σας χορηγείται και μία μικρή πινακίδα «ΙΑΤΡΟΣ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ» για το αυτοκίνητό σας.

 Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Δρ. Σωτήρης Δαμασκηνός Αθανάσιος Φιλάνδρας

 

πηγή: http://iskorinthias.gr/?p=1299

Γράψτε το σχολιό σας